Ik had alle vertrouwen in Suzanne en de coaching kwam precies op het juiste moment, toen ik het nodig had. Ik was dan ook erg gemotiveerd om te beginnen en dacht ook dat het mij zou kunnen helpen. Mijn ervaring is ook dat het geholpen heeft. Natuurlijk ook door het doen van de opdrachten, deze actief op te pakken en hiermee aan de slag te gaan. Door de feedback van Suzanne kon ik de situatie ook anders bekijken en weer meer de regie in eigen handen nemen.

Door mijn kernwaarden te ontdekken had ik weer helder waar ik voor sta/wil staan. Zodat ik ook mijn doelstellingen goed kon formuleren, dit heeft mij focus gegeven. Het heeft mij ook meer een gevoel van controle gegeven door met mijn eigenwaarde aan de slag te gaan in plaats van anderwaarde en de focus bij een ander neer te leggen. Hiernaast heb ik gemerkt dat schijnbaar “conflicterende” kernwaarden toch samen kunnen gaan als deze in balans komen. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen van nieuwe dingen doen. Het blijft wel een proces van bewustzijn en het heeft nog tijd nodig om dit een gewoonte te laten worden.

Ik ben Suzanne dankbaar voor haar liefdevolle feedback over hoe je in een confrontatie het beste bij jezelf kan blijven. Voor nu heb ik genoeg aandachtspunten om lekker verder mee te gaan. Suzanne’s voorbeelden uit het verleden wat ze zelf persoonlijk heeft meegemaakt was ook erg leerzaam en troostend. Ik beveel Suzanne zeker aan aan mensen om mij heen waarvan ik denk dat ze er ook iets aan zouden kunnen hebben en er voor open staan.