Lifecoach en NLP practioner

Door persoonlijke ontwikkeling meer jezelf kunnen zijn

Word de echte jij
door
bewust en blijvend te veranderen

Zijn er zaken in je gedrag of gewoontes in je leven die je nu toch echt eens blijvend wilt veranderen? Ben je het zat dat je elke keer na een serieuze poging toch weer in je oude gedrag vervalt? Weet je dat je veel beter kunt en dat het de kwaliteit van je leven enorm zou verbeteren?

Veranderen is niet zo moeilijk als het lijkt als je je bewust bent hoe het werkt. Ik kan je daarbij helpen. Ik ben Lifecoach en NLP practioner en kan je helpen om blijvend gewenst gedrag en nieuwe gewoontes aan te leren. Ik ondersteun je graag bij je zelfontwikkeling, persoonlijke groei en je bewustwording. Zodat je je kunt ontwikkelen tot degene die je diep van binnen altijd hebt geweten en gevoeld te zijn, de echte jij. 

Hoe zou het zijn om die slechte gewoonte blijvend te vervangen door die goede gewoonte of die nare eigenschap te vervangen door die hele fijne eigenschap? Wat wordt er dan opeens allemaal mogelijk op gebied van geluk of kansen of zelfs dromen waarmaken? Wat is er eigenlijk mogelijk?

Waar loop je tegen aan?

 • Je bent niet gelukkig met één of een aantal gewoontes, bepaald gedrag of minder leuke eigenschappen
 • Ondanks je goede voornemens verval je iedere keer weer in die vervelende oude gewoontes of dat gedrag
 • Je voelt je slecht over jezelf omdat het weer niet lukt. Je gelooft niet dat het je ooit gaat lukken
 • Je neemt genoegen met hoe het is en denkt, het is niet voor mij
 • Je kijkt met jaloezie naar anderen die het wel doen en succesvol zijn
 • Je beseft dat je kansen mist en je dromen niet waar kunt maken
 • Je weet en voelt dat je eigenlijk niet echt jezelf bent
 • Je weet dat er meer en beter in je zit, het komt er alleen niet goed uit
 • Je wilt eigenlijk gewoon wel die goede gewoontes, dat fijne gedrag en die fantastische eigenschappen hebben, doen en zijn!

Suzanne

​Mensen en psychologie hebben me altijd al geïnteresseerd. Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Waarom denken ze de dingen die ze denken? Het is ingewikkelder dan het op het eerste gezicht lijkt omdat we allemaal dingen hebben meegemaakt die ons in lichtere of zwaardere mate hebben beschadigd. Resultaat; we reageren anders op zaken dan je eigenlijk zou mogen verwachten. Ook heeft niet iedereen evenveel of hetzelfde geleerd op gebied van normen en waarden, sociale vaardigheden of omgaan met emoties en gevoelens.

Om die mooie persoon te worden die je diep van binnen bent en altijd bent geweest, of eigenlijk beter gezegd; om die mooie persoon weer naar voren te laten komen, hebben we over het algemeen wel wat veranderingen in ons leven aan te brengen door middel van persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik vind verandering een prachtig onderwerp. Bij verandering komt heel wat meer kijken dan je zou denken.

 

 

 

Wat levert mijn begeleiding je op?

 • Je wordt je bewust wie je diep van binnen echt bent, de echte jij
 • Je leert van jezelf te houden
 • Je leert hoe je blijvende veranderingen kunt aanbrengen in je leven
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld
 • Je wordt psychisch en mentaal sterker
 • Je ervaart meer rust, plezier en geluk
 • Je bent energieker, positiever en ervaart meer vrijheid

Gratis 30-minuten gesprek:

Pak de regie en creëer blijvende veranderingen!

​In dit gratis gesprek ga jij de regie over jouw leven pakken. Samen kijken we naar de veranderingen die je wilt aanbrengen in je leven en wat daar praktisch gezien voor nodig is. Kun je niet wachten op de door jou gewenste en blijvende veranderingen? Elke verandering begint nu! 

Wat anderen over mij zeggen

Ik had alle vertrouwen in Suzanne en de coaching kwam precies op het juiste moment, toen ik het nodig had. Ik was dan ook erg gemotiveerd om te beginnen en dacht dat het mij zou kunnen helpen. Mijn ervaring is ook dat het geholpen heeft. Natuurlijk ook door het doen van de opdrachten, deze actief op te pakken en hiermee aan de slag te gaan. Door de feedback van Suzanne kon ik de situatie ook anders bekijken en weer meer de regie in eigen handen nemen.

Door mijn kernwaarden te ontdekken had ik weer helder waar ik voor sta/wil staan. Zodat ik ook mijn doelstellingen goed kon formuleren, dit heeft mij focus gegeven. Het heeft mij ook meer een gevoel van controle gegeven door met mijn eigenwaarde aan de slag te gaan in plaats van anderwaarde en de focus bij een ander neer te leggen. Hiernaast heb ik gemerkt dat schijnbaar “conflicterende” kernwaarden toch samen kunnen gaan als deze in balans komen. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen van nieuwe dingen doen. Het blijft wel een proces van bewustzijn en het heeft nog tijd nodig om dit een gewoonte te laten worden.

Ik ben Suzanne dankbaar voor haar liefdevolle feedback over hoe je in een confrontatie het beste bij jezelf kan blijven. Voor nu heb ik genoeg aandachtspunten om lekker verder mee te gaan. Suzanne’s voorbeelden uit het verleden wat ze zelf persoonlijk heeft meegemaakt was ook erg leerzaam en troostend. Ik beveel Suzanne zeker aan aan mensen om mij heen waarvan ik denk dat ze er ook iets aan zouden kunnen hebben en er voor open staan. 

Angie

Mijn nieuwste blogs