Over Suzanne

Mensen en psychologie hebben me altijd al geïnteresseerd. Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Waarom denken ze de dingen die ze denken? Het is ingewikkelder dan het op het eerste gezicht lijkt omdat we allemaal dingen hebben meegemaakt die ons in lichtere of zwaardere mate hebben beschadigd. Resultaat; we reageren anders op zaken dan je eigenlijk zou mogen verwachten. Ook heeft niet iedereen evenveel of hetzelfde geleerd op gebied van normen en waarden, sociale vaardigheden of omgaan met emoties en gevoelens.

Over Suzanne Nieuwboer SN-Coaching

Ik ben geïntrigeerd door de fase waarin iemand plotseling vastloopt. Getriggerd wordt door vervelende gebeurtenissen. Alles waar je altijd al last van had wordt getriggerd en je reageert steeds heftiger en emotioneler, hebt geen grip meer op jezelf en je leven. Zaken die je jaren weg hebt weten te duwen of van je weg hebt weten te houden of onder controle dacht te hebben, dienen zich in razend tempo aan en kun je niet meer ontwijken. Vrienden van wie je het niet verwacht, laten je zomaar vallen. Je raakt je baan kwijt of je relatie. Je wordt je bewust van alles wat je niet goed doet en wat niet goed is. Je leven voelt als één grote chaos en doet pijn, hartstikke pijn. Je komt met vragen te zitten als wie ben ík nu eigenlijk, wat wil ík nu eigenlijk? Je beseft dat je teveel van jezelf hebt weggegeven, teveel hebt gedaan wat anderen van je willen of verwachten. Je hebt jezelf te leren kennen en je daarnaar te leren gedragen. Keuzes te maken die bij jou passen, bij wie jij bent en wat jij wilt, bij welke normen en waarden jij je goed voelt, waar je in gelooft en waar jij blij van wordt. De echte jij!

Ik heb deze weg zelf grotendeels bewandeld, kwam veel van bovenstaande tegen en heb de pijn gevoeld, doorvoeld. Ik ben het niet uit de weg gegaan. Ik besloot de uitdaging aan te gaan, mezelf opnieuw uit te vinden en daarna ook dat nog te verbeteren. Het is zeker geen gemakkelijk pad maar wel heel erg de moeite waard! Zelfontwikkeling en persoonlijke groei zijn mijn grote passie geworden. We zijn als mens namelijk nooit uitontwikkeld of uitgegroeid.

Omdat ik anderen deze transformatie ook zo gun, heb ik diverse opleidingen gevolgd zodat ik je kan begeleiden. Ik ben lifecoach, professioneel en intuitief coach, NLP practioner en Acces Bars practioner. Als persoonlijk coach is mijn doel jou te ondersteunen en begeleiden in diezelfde reis naar binnen. Het werk zul je zelf moeten doen maar ik loop met je mee en als je het nodig hebt dan ben ik er om je te steunen, aan te moedigen, te inspireren en toe te juichen en veelvuldig te strooien met liefde en mildheid. Want voor mij is liefde het hoogste goed, de liefde voor alles en iedereen, de liefde die boven alles uitstijgt. Waardoor je met zachtheid en mildheid leert kijken en handelen naar op de eerste plaats jezelf. En daarna naar alle anderen en alles om je heen.

 

Hartelijke groet,

Suzanne